Om oss

Boka nu!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig med en kostnadsfri offert.

Kontaktuppgifter

Genom att fylla i formuläret godkänner du att Rent hus behandlar dina uppgifter.

Rent hus

Våra grundläggande värderingar på Rent hus är att sätta våra kunder i fokus genom en ärlig och öppen kommunikation. För oss är det viktigt att kunden känner sig trygg, att arbetsutförandet ska vara effektivt och att våra kunder möts av god service. Är våra kunder nöjda med vår service så har vi lyckats med vårt uppdrag, allt till ett mycket lågt och förmånligt pris.

Vi arbetar med fokus på bra kundkontakt, flexibilitet och god kvalitet och har fått möjligheten och förtroendet att utveckla våra idéer och tjänster tillsammans med våra kunder och anställda. Därför kan vi som städföretag erbjuda en mängd tjänster.

Vi använder oss inte av några underleverantörer.

Vår företags- och personalpolicy

För att kunna leverera en trygg, personlig och prisvärd städupplevelse för våra kunder så lägger vi stor omsorg på att matcha företagets organisationskultur med potentiella medarbetares värderingar och preferenser för att säkerställa engagerad och kunnig personal. För att uppnå en bra verksamhet och nöjda kunder krävs en engagerad och kunnig personal.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar!

Mvh,

Rent hus

Flyttstädning

För din trygghet

Alla som arbetar hos oss är ansvarsförsäkrade och har skrivit under ett sekretessavtal. Vid nyanställning begär vi utdrag ur belastningsregistret från samtliga som söker arbete hos oss. Vi anställer med omsorg och alla anställda genomgår en obligatoriskt intern introduktionsutbildning.
Vi utför sporadiska kvalitetskontroller.

Vår personal

Hos oss får alla kontinuerlig utbildning och vi jobbar hårt på en varm och öppen företagskultur för att få alla att känna sig delaktiga i sin egen och företagets utveckling. Utvecklingssamtal och individuell målsättning utförs årligen för att tillvarata varje anställds förmåga och ambitioner.
Detta gör att vi alla jobbar tillsammans och strävar mot samma mål.

Rent hus | Zenitgatan 2 | 415 62 Göteborg

Copyright ©2020 Rent hus.